The Trofeo Ticino competition will be held on Monday, September 7 2020 at the Caffè dell’Aeroporto in Agno, Ticino as of 15:00.
Please find all information, rules & registration form here below.

> CLASSIC: The recipes of the classic competitors will be created the day of the competition with the products at the place.

> FLAIRTENDING: The recipes of the flairtenders must be registered via the form below until 28.8.2020.


Come lo scorso anno, il Trofeo Ticino è un concorso sia di Flair che di cocktail classici con ricette inedite. Il concorso è aperto a tutti gli operatori del settore della Svizzera Italiana e a tutti i membri della SBU. Ci sono in palio premi da Pernod Ricard e da altri sponsor. La premiazione e la cena si terranno presso il Caffè dell’Aeroporto di Agno.

Abbiamo l’opzione di camere per in due differenti hotel:
– nel centro di Lugano, l’Hotel San Carlo (molto vantaggioso)
– a Bedano, in un villaggio più tranquillo con il nostro membro Tiago Le Charme Hotel Osteria Carletti

Si prega di registrarsi solo attraverso il sito SBU (nessuna registrazione tramite Facebook, WhatsApp o e-mail.) Grazie mille.

PROGRAMME | TROFEO TICINO

SBU SPONTANEOUS COCKTAIL COMPETITION

FLAIR & CLASSIC

15:00: Briefing

16:00: Cocktail competition ‘The Aviation Twist’

18:30: Aperitif and ranking proclamation

19:00: Dinner

SBU hotel rooms are bookable for one or two nights from Sunday 6.9 – Tuesday 8.9.

Please find the registration form for the competition, dinner and hotel below.

MENU | DINNER

STARTER

Linguine pasta with shrimps and zucchini

MAIN COURSE

Baked suckling pig with beer from the Officina della Birra with rosemary potatoes

DESSERT

Babamisù

RULES | CLASSIC / SPONTANEOUS
RULES | FLAIRTENDING
REGISTRATION | Competition, dinner & hotel